Vælg en side

For mange er Bridge bare et ekstra program i CS pakken fra Adobe. Og jeps, det har i de tidligere versioner været langsomt og ikke så brugbart til andet end at batch-rename sine filer.

Men Bridge er faktisk et fantastisk program i mange henseender.
En af de fede features det indeholder vil jeg hurtigt fortælle om, og vise hér.

Overblik – nu!

Når du browser filer i Bridge, kan du finde din mappe og vælge at åbne den. I eksemplet har jeg en mappe med 2 undermapper.

Bridge er indrettet således at, hvis du klikker på pilen i brødkrummestien oppei toppen, kan du vælge at se alle undermapper via ‘Show Items from Subfolders’, og vupti… Alle filer fra mappens undermapper er synligt tilgængelige i Bridge.

Har du mapper med billeder der indeholder flere undermapper med endnu flere billeder, kan du få det fulde overblik via Bridge!

Klik på pilen, og vælg 'Show Items from Subfolders'

Andre muligheder

Hvis du har en masse undermapper, hvor du gerne vil flytte filerne på til én mappe kan du med denne funktion markere alle filerne du gerne vil samle og kopiere til en samlet mappe. Du skal blot højreklikke og vælge ‘move to’ og vælge din destinationsmappe.

Højreklik og vælge 'Move to'

Bridge kan virke svær at gennemskue, men ved nærmere eftersyn har den en hel masse fede features, som jeg vil komme nærmere ind på ved senere lejlighed.

Help.Adobe.com kan du få megen hjælp til at finde rundt i Brigde. – Og her finder du selvfølgelig også hjælp til alle de andre programmer i CS pakken.

God fornøjelse!